vectrum transparent

 Teori och praktik hör ihop

Det är viktigt att du redan från början tränar båda delarna så du når resultat. Vi använder oss av ett webbaserat bokningssystem. Du får en inloggning av oss när du skriver in dig på skolan. Med din inloggning kan du när som helst på dygnet:

  • Boka lektioner,
  • Följa din utveckling och läsa lärarens anteckningar,
  • träna teori.

Teori

Du kan själv välja hur du vill plugga din teori. Du kan köpa onlinetester och lärarledd teori, se prislista.
Vi har vissa teorilektioner tillsammans med mopedeleverna. Du bokar teorilektioner via elevcentralen, samma som för körlektioner.

Variant 1:
Du köper datortester och får då en inloggning så du kan sitta på vilken dator, surfplatta eller smartphone som helst. När vi ser att du är klar med dina tester kan vi hjälpa dig att boka ett teoriprov. Vi har högre krav än Trafikverket på våra prov.

Variant 2:
Om du vill träna teori på egen hand och boka ett prov utan vårt medgivande går du in på Trafikverkets hemsida eller så ringer du 0771-171819 och bokar prov på egen hand.

Praktik

Alla behöver olika mycket träning. Titta aldrig på hur många lektioner dina kompisar, arbetskamrater eller syskon tog. Bara för att dem säger att dem tog färre än dig behöver det inte vara sant. En annan viktig del är om personen du pratar med tränade hemma, det vi kallar "privat övning".
Vi ser gärna att du tränar hemma om du har möjlighet. Det gör att kan få hemläxa och vi når snabbare resultat.

Vi följer vår undervisningsplan som vi upprättat. Den innehåller alla moment du skall kunna. Totalt handlar det om över 60st delar du skall behärska på egen hand. Det är oftast mer saker än man tror.

Boka därför gärna fler lektioner än du tror att du behöver. Det blir snabbt fullt i lärarnas schema, speciellt under högsäsong. Du kan lätt boka av lektioner via din inloggning på nätet om du inte skulle behöva alla, tänk då på att följa våra avbokningsregler.